LIPOVICA OrionPLUS 600/80 set

84.64  sa PDV-om

Opis

LIPOVICA OrionPLUS 600/80 set

 

Radijator ORION je najnovije dizajnersko i tehnološko rješenje u našem proizvodnom programu. Rezultat je novih tendencija na svjetskom tržištu koje je pokazalo interes za grijaća tijela koja s istom površinom, zahvaljujući većoj dubini, daju veći efekt grijanja.

Karakteriziraju ga meke zaobljene linije koje, u kontrastu s velikom masom i istaknutim volumenom, naglašavaju snažan i pouzdan izvor topline koji će ispuniti sva Vaša očekivanja.

Zahvaljujući tehničkim i termičkim svojstvima radijator ORION je štedljiv, dizajnom svjež i moderan, a svojstva aluminijske legure od koje je napravljen osiguravaju otpornost, dugotrajnost i pouzdanost.

Radijatori modela ORION PLUS projektirani na način koji omogućava elegantan i jednostavan priključak na instalacije izveden u podu ili u zidu te s ugrađenim regulacijskim ventilom s lijeve ili desne strane.

Radijatori Lipovica ORION plus su pakirani u kartonsku kutiju kao set koji se sastoji od dva članka odgovarajućeg radijatora kompletiranih s priključcima za pod ili zid te s ugradbenim regulacijskim ventilom koji je potrebno montirati na radijator s lijeve ili desne strane. Na svakom pakiranju jasno je naznačen tip i vrsta proizvoda od kojeg se samo pakiranje sastoji.

Za svaki tip radijatora ORION na raspolaganju su četiri inačice proizvoda sa sljedećim oznakama :

DP – ugradbeni ventil s desne strane; priključak za instalaciju u podu
DZ – ugradbeni ventil s desne strane; priključak za instalaciju u zidu
LP – ugradbeni ventil s lijeve strane; priključak za instalaciju u podu
LZ – ugradbeni ventil s lijeve strane; priključak za instalaciju u zidu

Svaki radijator Orion+ sastoji se od dva odgovarajuća članka radijatora koji u donjem dijelu imaju ugrađene zaporne ventile. Navedeni zaporni ventili omogućuju priključak radijatora na instalaciju grijanja ili isključenje radijatora iz instalacije grijanja, a pomoću odgovarajućeg “fitinga” mogu se priključiti na sve vrste cijevnih instalacija. Sama konstrukcija omogućava optimalno udaljavanje radijatora od zida ili poda .

U gornjoj glavčini radijatora nalazi se ugradbeni ventil koji zahvaljujući svojoj konstrukciji omogućava balansiranje sustava i vrlo preciznu ručnu ili automatsku regulaciju protoka vode kroz radijator. Automatska regulacija postiže se ugradnjom termostatske glave na ugradbeni ventil .

Lipovica ORION+ radijatori odlikuju se jednostavnom ugradnjom i jednostavnim spajanjem na odgovarajući tip radijatora. Za to su potrebne dvije obične radijatorske spojnice sa brtvama pomoću kojih se članci spajaju sa standardnim Orion radijatorima.

Standardni radijator dodaje se uvijek nasuprot ugradbenom ventilu. Zbog optimalnog iskorištenja Orion+ radijatora preporuča se ugradnja termostatske glave na ugradbeni ventil. Napominjemo da je na ugradbeni ventil moguća montaža isključivo DANFOS termostatske glave.

Razmak polaza i povrata je 80mm. Polaz je vanjski članak, unutarnji je povrat.

Estetski i tehnički savršen, radijator ORION će u svaki prostor unijeti obilje topline i stila.

Garancija: 20 godina

Lipovica ORION radijatori, mogu se na zahtjev kupca, naručiti direktno iz proizvodnje, tvornički spojeni u baterije prema želji kupca (vrijedi za narudžbe iznad 100 članaka radijatora).