LIPOVICA SolarPLUS 500/80 set

81.25  sa PDV-om

Opis

Radijator LIPOVICA SolarPLUS 500/80 SET

 

SOLAR je aluminijski radijator nove generacije. Radijator SOLAR je rezultat pažljivog istraživanja želja kupaca.

Radijatori modela SOLAR projektirani na način koji omogućava elegantan i jednostavan priključak na instalacije izveden u podu ili u zidu te s ugrađenim regulacijskim ventilom s lijeve ili desne strane.

Radijatori Solar plus su pakirani u kartonsku kutiju kao set koji se sastoji od dva članka odgovarajućeg radijatora kompletiranih s priključcima za pod ili zid te s ugradbenim regulacijskim ventilom koji je potrebno montirati na radijator s lijeve ili desne strane. Na svakom pakiranju jasno je naznačen tip i vrsta proizvoda od kojeg se samo pakiranje sastoji.

Za svaki tip radijatora SOLAR na raspolaganju su četiri inačice proizvoda sa sljedećim oznakama :

DP – ugradbeni ventil s desne strane; priključak za instalaciju u podu
DZ – ugradbeni ventil s desne strane; priključak za instalaciju u zidu
LP – ugradbeni ventil s lijeve strane; priključak za instalaciju u podu
LZ – ugradbeni ventil s lijeve strane; priključak za instalaciju u zidu

Svaki radijator Solar+ sastoji se od dva odgovarajuća članka radijatora koji u donjem dijelu imaju ugrađene zaporne ventile. Navedeni zaporni ventili omogućuju priključak radijatora na instalaciju grijanja ili isključenje radijatora iz instalacije grijanja, a pomoću odgovarajućeg “fitinga” mogu se priključiti na sve vrste cijevnih instalacija. Sama konstrukcija omogućava optimalno udaljavanje radijatora od zida ili poda .

U gornjoj glavčini radijatora nalazi se ugradbeni ventil koji zahvaljujući svojoj konstrukciji omogućava balansiranje sustava i vrlo preciznu ručnu ili automatsku regulaciju protoka vode kroz radijator. Automatska regulacija postiže se ugradnjom termostatske glave na ugradbeni ventil .

Lipovica SOLAR+  radijatori odlikuju se jednostavnom ugradnjom i jednostavnim spajanjem na odgovarajući tip radijatora. Za to su potrebne dvije obične radijatorske spojnice sa brtvama pomoću kojih se članci spajaju sa standardnim Lipovica Solar odnosno Orion radijatorima.

Standardni radijator dodaje se uvijek nasuprot ugradbenom ventilu. Zbog optimalnog iskorištenja Solar+ radijatora preporuča se ugradnja termostatske glave na ugradbeni ventil. Napominjemo da je na ugradbeni ventil moguća montaža isključivo DANFOS termostatske glave.

Razmak polaza i povrata je 80mm. Polaz je vanjski članak, unutarnji je povrat.

Odlikuje se jednostavnošću i elegancijom oblika te odličnim termičkim osobinama. Uklapa se u svaki ambijent i zauzima vrlo malo mjesta. U ponudi se nalaze različite visine radijatora što dodatno olakšava njegovo prilagođavanje različitim zahtjevima prostora koje treba zagrijati.

Kad ga jednom ugradite, prestaje svaka Vaša briga. Diskretno i nepogrešivo, SOLAR će se pobrinuti da vam bude ugodno i toplo. Ovaj radijator zrađen je od aluminijske legure koja omogućava brzi prijenos topline i garantira gotovo neograničen vijek trajanja.

20 godina garancije

Lipovica SOLAR radijatori, mogu se na zahtjev kupca, naručiti direktno iz proizvodnje, tvornički spojeni u baterije prema želji kupca (vrijedi za narudžbe iznad 100 članaka radijatora)