MITSUBISHI klima uređaj KIRIGAMINE FH

7,504.00 kn12,578.00 kn sa PDV-om

Očisti

Product Description

MITSUBISHI klima uređaj KIRIGAMINE FH inverter 

  • Energetska klasa  A+ + + je najbolja klasa u području energetske učinkovitosti znači visoke performanse i nisku potrošnju energije. Klima uređaji u ovoj klasi koriste samo ekološki rashladno sredstvo.
  • SEER i SCOP su novi parametri za sezonsku energetsku učinkovitost klima uređaja (SEER je oznaka za grijanje, a SCOP za hlađenje).
    Veće vrijednosti predstavljaju veću energetsku učinkovitost i manju potrošnju. Za najvišu ocjenu A + + + je potrebno postizanje vrijednosti SEER iznad 8.5 i SCOP iznad 5.1.
    Mitsubishi Electric Kirigamine FH Inverter nudi izvrsne performanse, a može se pohvaliti najvišom klasom energetske učinkovitosti A+ + + za hlađenje i učinka hlađenja boljim za 7% od referentne vrijednosti za tu klasu.
  • Prirodni tok zraka je posebna tehnička funkcija uređaja sa slobodnom adaptivnom kontrolom protoka zraka kroz dvostruke oštrice. Dvostruka krilca mogu podijeliti protok zraka i usredotočiti se na lijevu i desnu stranu, tako da zrak ne samo da prolazi kroz široki prednji dio već u isto vrijeme se prenosi na ljude u dvije različite zone. Funkcija je izvedena kao simulacija prirodnog vala protoka zraka osvježavajućeg gotovo nečujnih kretanji zraka poput u japanskim visoravni Kirigamine.
  • Hyper grijanje znači da toplinska crpka grije nazivnom snagom pri vanjskoj temperaturi od -15ºC.

U cijenu ulazi unutarnja i vanjska jedinica.

NAPOMENA: Za točno stanje zaliha robe i vremenu isporuke, molimo Vas da prije narudžbe kontaktirate naše prodajne agente, jer postoji mogućnost da stanje lagera ne odgovara statusu raspoloživosti.

Dodatne informacije

Težina N/A
Model

2,5 KW, 3,5 KW, 5 KW

SKU: N/A Kategorija: Oznake , , , , , , , ,